Silent Hill: Homecoming progress

Hey geekz.

Idag har jag börjat lite med silent hill: homecoming. Kan börja med att detta är ett spel som jag har hållit mig undan för i några veckor nu, på grund av att jag e fett skrajj, men.. vad ska man göra, bloggar man så gör man det. i do this for you ppl, man måste alltid ha en ursäkt. Man börjar helt sick, man är helt strapped på en ”old time mental sjukhus säng” man blir bortförd av en psycho doktor, liknar filmen Hostel, om ni inte sett den filmen rekommenderar jag att ni ser båda. iaf.. nästa scen så måste man pressa sönder A knappen för att ta sig ur d

Två rum vidare i spelet så ser man barnet Josh. Hans bror. självklart så har man ett barn med ”hatar evil barn spel/filmer”. Försöker få kontakt med Josh, men såklart.. inget svar. Han fortsätter att rita sina läskiga teckningar. Vid detta slag e jag helt jävla svettig och nervös, kollar runt i rummet.. ifall någon är här.  Tre rum senare, kommer jag in i ett rum. Här börjar jag höra barnskrik, spädbarns skrik. Helvete, jag vågar inte gå ur det här rummet. det e hur sjukt som helst, jag tar en pause och ringer studio23 för att få lite sällskap. Måste ta mig ur rummet. Jag lyckas att knäcka dörren för att komma åt Josh, men ung jäveln börjar springa iväg till toaletten.. great… Nu har jag kommit till min första save. Tar mig till nästa rum för att se ifall Josh är där, han e helt gone. Ser på toalette spegeln att en kniv är ditsatt, checkar läget i rummet och tar den.. DÅ.. börjar det.. SILENT HILL!

Rummet och byggnaden kommer in i en annan värld, exakt som silent hill 1. Ut från ena toalett båset kommer det ut en nurse, japp… detta e silent hill så hon ser inte så gästvänlig ut, blir skit skraj o börjar vifta med kniven för fullt. lyckas att döda henne. fortsätter till nästa save och däromkring finns det en journal ifrån en doktor och jag läser. Ifall man har lampan på, eller lyser mot dem så börjar de attackera dig.

2 Responses to Silent Hill: Homecoming progress

  1. Sara skriver:

    verkligen inget barnspel kan man ju säga!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: