Yes Yes… Noooo!

Satt o spelade Little Big Planet igår ett tag. Haha, spelet startade och så hör man självaste Adam Alsing, eller va han heter, prata svenska. Det satte ju direkt en riktigt barnslig stämning. Stängde av spelet o ändrade i PS3 menyn till att köra allt på engelska istället och starta spelet igen. Mycket bättre även om det fortfarande är rätt töntigt och gulligt.

Iaf så spelade jag igenom några banor, dom 2 första var samma som från betan så det va ju lite halv segt o dra igenom men sen kom spelet igång lite iaf. Det är riktigt grym bandesign o grejer men jag dör inte för spelet som alla andra man läst o hört om? Iaf så sitter jag o spelar ett tag o banorna blir faktiskt bara bättre o bättre. En del riktigt galna grejer dom designat som man inte sett tidigare och jag tycker spelet börjar bli bättre.

Försökte ju såklart också spela online men som vanligt med ps3 så laggar o hackar allting. Fattar inte, min upplevelse av PSN e helt värdelös. Det enda spelet som fungerat bra för mig är Warhawk, kanske beror på att jag hostar eller spelar på dedikerade servrar? Varken GTA eller Metal Gear Online flyter bra för mig. Att hoppa in i ett online spel med andra spelare brukar i 9 fall av 10 sluta i katastrof. Ska prova lite mer, co-op ska ju trots allt knäcka på det här spelet och jag älskar att spela co-op.

Jag kom till Sydamerika kontinenten igår iaf o spelet börjar komma igång, det verkar faktiskt riktigt lovande. Måste säga att jag fortfarande rekommenderar det för 192:- iaf. Frågan är om det är värt 499 eller vad det kostar i affären?

Skriver mer när jag spelat mer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: